De Unie van Internationale Verenigingen (UIA) opent registratie voor haar Ronde Tafel voor Verenigingen Brussel 2022

Persbericht - Onmiddellijke publicatie
Contact: Joel Fischer press@uia.org

Brussel 8 March 2022

persbericht downloaden

De Ronde Tafels voor Verenigingen worden jaarlijks georganiseerd door de Unie van Internationale Verenigingen (UIA). De Ronde Tafels, de kern van het opleidingsproject van de UIA, bieden de gelegenheid om te leren door te netwerken en door de praktijk, alsook om andere internationale verenigingen te ontmoeten en om ervaring en kennis uit te wisselen.

De UIA organiseert dit jaar voor de 15de keer de Ronde Tafel voor Internationale Verenigingen en verwacht 200 afgevaardigden van internationale verenigingen op dit jaarlijkse evenement.

Netwerking en educatieve inhoud zullen worden gecombineerd om een boeiende en lonende ervaring te bieden voor alle afgevaardigden. Deelnemers zullen sprekers ontmoeten die expert zijn op het gebied van verenigingen en die zullen beschrijven voor welke uitdagingen zij staan in hun verenigingsleven en hoe zij deze uitdagingen aangaan.

Afgevaardigden en sprekers zullen zich opsplitsen in break-out ruimtes voor sessies, waar elke spreker een workshop zal presenteren over zijn of haar onderwerp. Alle afgevaardigden zullen de mogelijkheid hebben om discussies te voeren met de spreker en hun collega's.

Zie hier voor het volledige programma: https://uia.org/roundtable/2022/bxl/

UIA Associate Members en andere partners uit de industrie zijn welkom om deel te nemen aan alle educatieve en networking sessies tijdens het evenement.

Registratie voor UIA Associations Round Table Brussels is nu open via de UIA website: https://uia.org/roundtable/2022/bxl/register/

Over de Unie van Internationale Verenigingen

De UIA werd in 1907 in Brussel opgericht met als doel onderzoek te verrichten naar internationale verenigingen, ongeacht hun locatie of werkterrein. Vandaag de dag is de UIA 's werelds oudste, grootste en meest uitgebreide bron van informatie over het mondiale maatschappelijk middenveld. De UIA verzamelt, herbergt en verstrekt actuele, betrouwbare informatie over het mondiale maatschappelijk middenveld en onderhoudt de meest uitgebreide bron van informatie over internationale verenigingen, hun activiteiten en aandachtspunten, en hun vergaderactiviteiten.

De UIA publiceert de International Congress Calendar Online met meer dan 505.000 vergaderingen en evenementen die worden georganiseerd of gesponsord door internationale verenigingen over de hele wereld, en het Yearbook of International Organizations , dat gedetailleerde informatie bevat over meer dan 42.000 actieve en ongeveer 32.000 slapende internationale organisaties uit 300 landen en gebieden. Elk jaar komen er ongeveer 1.200 nieuwe organisaties bij.Voor meer informatie:
Clara Fernández López, UIA External Relations Manager
clara@uia.org
https://uia.org/roundtable/2022/bxl/